سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آنکه با کسی که از مدارایش ناگزیر است مدارا نمی کند، حکیم نیست . [امام علی علیه السلام]
کل بازدیدها:----588260---
بازدید امروز: ----155-----
بازدید دیروز: ----130-----
جستجو:
  • اوقات شرعی
    بیماران ام اس با اطمینان داروی ایرانی سینوکس را مصرف کنند - طرحی نو برای اتحاد ایرانیان سراسر گیتی
     
     
  • درباره من
  • لوگوی وبلاگ
    بیماران ام اس با اطمینان داروی ایرانی سینوکس را مصرف کنند - طرحی نو برای اتحاد ایرانیان سراسر گیتی

  • فهرست موضوعی یادداشت ها
    آیت الله یزدی در واکنش به نامه هاشمی رفسنجانی . رضا فاضلی عودلاجان تهران مدارس نوشیروان پریوش سرهنگ نصیری . شهرام همایون فروش دختران در دبی . علیرضا میبدی دادگاه مصطفی رمضان پور پسر خاله زن میبدی هما احسان . ماهواره ملی امید تماشای مسیر زنده پرتاب مدار کره زمین . مستهجن مضلین مستهجن سکس شوک مستند شوک مرکز بررسی جرائم سازمان . میر حسین موسوی عضو فعال ستاد مرکزی آشوب عضویت شورای مرکزی سازمان . نحوه زندگی آیت‏ا? خامنه‏ای دیده . نخست وزیر ترکیه رجب طیب اردوغان غزه رییس رژیم صهیونیستی . نماز جمعه تصاویر حاشیه رفسنجانی موسوی . همسر مصطفی تاج زاده سازمان مجاهدین انقلاب مجمع زنان اصلاح طلب حس .
  • مطالب بایگانی شده
  • لینک دوستان من
  • لوکوی دوستان من
  • اوقات شرعی
  • اشتراک در وبلاگ
     
    < type="text/java" src="http://www.iransohrab.ir/js/IranSohrab-link.js">





    Powered by WebGozar

    وضعیت من در یاهو
  • آوای آشنا
  • بیماران ام اس با اطمینان داروی ایرانی سینوکس را مصرف کنند
    نویسنده: ایراندوست چهارشنبه 86/3/9 ساعت 2:45 صبح

    فوق تخصص ام اس در گفت و گو با فارس:

    بیماران ام اس با اطمینان داروی ایرانی سینوکس را مصرف کنند

    خبرگزاری فارس: استاد و فوق تخصص بیماری ام اس گفت: داروی ایرانی سینوکس دقیقا مشابه داروی خارجی اونکس است بنابراین بیماران ام اس با خیال راحت و اطمینان کامل این دارو را به جای اونکس مصرف کنند.

     

     

     

     

     

    محمدعلی صحرائیان، تنها فلوشیپ بیماری ام اس در ایران و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی فارس، افزود: به طور کلی اکنون 4 نوع دارو برای بیماران ام اس در کشور وجود دارد که همگی از خانواده بتااینترفرونها هستند، داروی بتافرون و داروی ربیف که به صورت تزریق زیرپوستی و یک روز درمیان باید مصرف شوند و داروی اونکس و سینوکس که نمونه ایرانی اونکس است و بیمارانی که تحت درمان با این داروها هستند باید هفته‌ای یکبار این دارو را تزریق عضلانی کنند.
    وی گفت: به طور کلی همه انواع این داروها که بسیار گران قیمت هستند بین 30 تا 50 درصد از عود حملات بیماری ام اس جلوگیری می‌کنند و همگی این داروها اکنون از یارانه‌های دولتی برخوردار هستند.
    صحرائیان افزود: تا سال گذشته داروی اونکس جزء داروهایی بود که توسط پزشکان برای بیماران تجویز می‌شد اما اخیرا با تولید نمونه ایرانی این دارو در کشور که با نام تجاری سینوکس عرضه شده است تعدادی از بیماران با توصیه پزشکانشان به سمت مصرف این دارو رفته‌اند و خوشبختانه نتیجه مصرف این دارو نشان داده که داروی سینوکس هیچ تفاوتی با داروی اونکس خارجی ندارد.


    وی گفت: بررسی های داروی سینوکس در وزارت بهداشت توسط کارشناسان این وزارتخانه که در واقع مجوز تایید و ورود داروی اونکس خارجی را هم خود آنان صادر کرده‌اند نشان داده است که داروی سینوکس هم از نظر فرمول شیمیایی و هم از نظر کارآزمایی بالینی هیچ تفاوتی با نمونه خارجی ندارد و این آزمایشها البته علاوه بر وزارت بهداشت توسط کارشناسانی در خارج از کشور هم انجام شده و همین نتایج را به اثبات رسانده است.
    فلوشیپ بیماری ام اس در ایران افزود: با توجه به اینکه آزمایشهای دقیقی در آزمایشگاههای وزارت بهداشت برای تایید و صدور مجوز تولید یا واردات هر دارو با سختگیری‌های زیاد و بر اساس استانداردهای بالا انجام می‌شود، تایید یک دارو توسط وزارت بهداشت برای همه پزشکان و بیماران اطمینان بخش است و این بحث که سینوکس ایرانی از اونکس خارجی اثربخشی کمتری دارد یا عوارض بیشتری دارد کم لطفی برخی افراد سودجوست که متاسفانه دهان به دهان می‌چرخد.
    وی گفت: اگر قرار باشد پزشکان یا بیماران به مجوز وزارت بهداشت در مورد داروها اطمینان نکنند باید هیچکدام از داروهایی که اکنون با مجوز وزارت بهداشت در کشور توزیع می‌شود و بیش از 95 درصد داروهای مصرفی مردم است اثربخش و قابل اطمینان نباشد.
    صحرائیان افزود: متاسفانه هر کار جدید و هر داروی جدید در بازار ابتدا با مقاومت مواجه می‌شود و البته افرادی که از واردات داروهای خارجی سود می‌برند در شبهه افکنی درباره داروهای داخلی فعالیت گسترده‌ای دارند، مشابه این شبهه افکنی چند سال پیش در مورد یک داروی تولید داخل بیماری صرع نیز اتفاق افتاد اما بعد از مدتی همه متخصصان نورولوژیست و بیماران متوجه شدند که داروی تولید داخل با نمونه خارجی تفاوتی ندارد و داروی ایرانی را پذیرفتند.
    فلوشیپ ام اس گفت: مهمترین عامل در اثربخشی یک دارو اطمینان دادن به مریض در مورد آن داروست، تعداد زیادی از بیماران من از زمان ورود داروی سینوکس به کشور پس از صحبتهایی که من با آنها داشتیم به مصرف این دارو رو آوردند و از آن راضی هستند اما البته من بیمارانم را به مصرف این دارو مجبور نمی‌کنم بلکه با آنان صحبت می‌کنم که خودشان انتخاب کنند.
    وی افزود: ممکن است بیماری که از قدیم اونکس مصرف می‌کرده و نتیجه گرفته زیاد مایل نباشد داروی خود را عوض کند یا بیماری که از اول بتافرون مصرف کرده را نمی‌تواند بدون اینکه خودش مایل باشد به سمت مصرف داروی دیگر مجبور کرد ولی از نظر علمی تغییر داروی اونکس یا سینوکس که کاملا مشابه آن است به داروی بتافرون به بهانه مخالفت با سینوکس ایرانی به هیچوجه توصیه نمی‌شود و به بیمارانی که تاکنون اونکس مصرف کرده‌اند توصیه می‌کنیم با مشورت پزشکشان با خیال راحت سینوکس مصرف کنند.
    وی گفت: با توجه به اینکه داروی بتافرون و ربیف تزریق زیرپوستی دارند نسبت به سینوکس حساسیت پوستی بیشتری ایجاد می‌کنند و عوارض پوستی سینوکس نسبت به بتافرون و ربیف کمتر است.
    صحرائیان افزود: بنده به عنوان یک فوق تخصص ام اس به تایید وزارت بهداشت بر داروی سینوکس اطمینان کامل دارم و هیچ علتی برای شک و تردید نسبت به این داروی تولید داخل نمی‌بینم و مصرف چند ماهه این دارو بین بیماران تاکنون هیچ موردی از گزارش عوارض دارویی را به دنبال نداشته است البته بیماری ام اس یک بیماری پیچیده است و برای اینکه تایید کنیم کدام یک از انواع داروها برای یک بیمار مناسب‌تر است در کوتاه مدت نمی‌توان اظهار نظر کرد.
    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: غیر از چهار نوع داروی بیماران ام اس که از انواع داروهای بیوتکنولوژی و از خانواده بتااینترفرون هستند اخیرا دو داروی جدید دیگر نیز در دنیا وارد بازار شده است به نامهای میتوگزانترون (یا نوانترون) و تایسابری (یا ناتالی‌نروما)‌ که برای بیماران ام اس شدید که انواع این داروهای چهارگانه بر آنها موثر نباشد تجویز می‌شود که هنوز در ایران وارد نشده‌اند.
    فوق تخصص بیماری ام اس افزود: بیماری ام اس یک بیماری مزمن عصبی است که به علت از بین رفتن «مایلین» سیستم عصب مرکزی در افراد ایجاد می‌شود که بر اثر آن سرعت هدایت عصبی در بیمار کم می‌شود.
    صحرائیان گفت: این بیماری موجب ناراحتی‌های چشمی و به خصوص ناتوانی در سیستم حرکتی و حسی فرد می‌شود، بیماری ام اس در افراد قابل پیش بینی نیست و ممکن است فردی سالها به نوع خوش خیم این بیماری مبتلا باشد و بدون اینکه ناتوانی خاصی داشته باشد به زندگی عادی خود ادامه دهد.
    وی اضافه کرد:‌ آمار دقیقی از بیماران ام اس در ایران وجود ندارد اما به نظر می‌رسد بین 30 تا 40 هزار نفر در کشور مبتلا به این بیماری باشند که البته همه آنها نیازمند مصرف دارو نیستند با این حال به علل نامعلومی در سالهای اخیر با افزایش این بیماری در کشور مواجه شده‌ایم.
    وی گفت: دو سوم بیماران ام اس در ایران زن و یک سوم دیگر آنها مرد هستند و به نظر می‌رسد در کشور ما این بیماری بر عکس کشورهای دیگر بیشتر طبقه تحصیلکرده را مبتلا می‌کند.
    فلوشیپ بیماری ام اس اضافه کرد: هنوز عامل اصلی بروز بیماری ام اس شناخته نشده است اما ژنتیک و عوامل محیطی و از جمله استرس را از عوامل بروز این بیماری می‌دانند.


        نظرات دیگران ( )


  • لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • ## درخواست رسانه‌های بیگانه از سران اصلاحات ##
    ## عکس:دیدار کروبی با سفیر سابق انگلیس ##
    ## منوشه امیر: برای مقابله با خطر شیعه باید از سبزها حمایت کرد!
    ## شیمون پرز: مخالفان به نیابت از ما می جنگند ##
    ## درخواست انگلیس از ایران: روابط خود را با ما کاهش ندهید ##
    ## اعتراض شدید تشکل های دانشجویی نسبت به نامه سید حسن خمینی ##
    آبروی همه مسلمانان؛ اشک ما را چرا درآوردی؟:
    آنچه من دیدم و نحوه زندگی آیت ا? خامنه ای
    نماز جمعه سیاسی Top2009 - موسوی با کلی محافظ بعد 20 سال در
    میر حسین موسوی - به کجا چنین شتابان ؟؟ - 2
    میر حسین موسوی - به کجا چنین شتابان ؟؟
    پاسخ آیت الله یزدی در واکنش به نامه هاشمی رفسنجانی ** مهم
    رنجنامه جمعیت ایثارگران خطاب به هاشمی رفسنجانی
    مهم ** نامه هاشمی رفسنجانی به رهبر انقلاب ** مهم
    تصویر و اتهامات برخی عاملان سایت‏های مستهجن- مستند شوک
    [عناوین آرشیوشده]