جستجوی دانش برای خدای همراه با نشان نیکو و عمل شایسته، بخشی از پیامبری است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
کل بازدیدها:----591268---
بازدید امروز: ----25-----
بازدید دیروز: ----19-----
جستجو:
  • اوقات شرعی
    سفیر ایران در اندونزی - طرحی نو برای اتحاد ایرانیان سراسر گیتی
     
     
  • درباره من
  • لوگوی وبلاگ
    سفیر ایران در اندونزی - طرحی نو برای اتحاد ایرانیان سراسر گیتی

  • فهرست موضوعی یادداشت ها
    آیت الله یزدی در واکنش به نامه هاشمی رفسنجانی . رضا فاضلی عودلاجان تهران مدارس نوشیروان پریوش سرهنگ نصیری . شهرام همایون فروش دختران در دبی . علیرضا میبدی دادگاه مصطفی رمضان پور پسر خاله زن میبدی هما احسان . ماهواره ملی امید تماشای مسیر زنده پرتاب مدار کره زمین . مستهجن مضلین مستهجن سکس شوک مستند شوک مرکز بررسی جرائم سازمان . میر حسین موسوی عضو فعال ستاد مرکزی آشوب عضویت شورای مرکزی سازمان . نحوه زندگی آیت‏ا? خامنه‏ای دیده . نخست وزیر ترکیه رجب طیب اردوغان غزه رییس رژیم صهیونیستی . نماز جمعه تصاویر حاشیه رفسنجانی موسوی . همسر مصطفی تاج زاده سازمان مجاهدین انقلاب مجمع زنان اصلاح طلب حس .
  • مطالب بایگانی شده
  • لینک دوستان من
  • لوکوی دوستان من
  • اوقات شرعی
  • اشتراک در وبلاگ
     
    < type="text/java" src="http://www.iransohrab.ir/js/IranSohrab-link.js">





    Powered by WebGozar

    وضعیت من در یاهو
  • آوای آشنا
  • سفیر ایران در اندونزی
    نویسنده: ایراندوست جمعه 86/3/11 ساعت 7:20 عصر

    سفیر جمهوری اسلامی ایران در اندونزی در گفت و گو با روزنامه مالزیایی تاکید کرد که دوستی و مودت دو ملت، عمیق و ریشه در تاریخ دارد.


    به گزارش ایرنا از جاکارتا، "بهروز کمالوندی" روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار روزنامه "سپوتار اندونزیا"بااشاره به همراهی جاکارتا با واشنگتن در تصویب قطعنامه ضد ایرانی گفت: طی دو روز گذشته با حمایت‌های زیادی از سوی سازمانهای اسلامی بویژه سازمان‌های اسلامی محمدیه و نهضت العلما روبرو بودیم.

    وی افزود: پیام ها، تلفن ها، پیام‌های کوتاه تلفنی و نامه‌های مودت آمیز بسیاری دریافت کردیم که مایه دلگرمی ما است.

    کمالوندی خاطر نشان کرد: یکی از نعمات این اتفاق، روشن شدن عمق دوستی مردم اندونزی با مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران است.

    سفیر جمهوری اسلامی ایران در جاکارتا در گفت‌وگوی دیگری با خبرنگار روزنامه " میدیا اندونزیا" به سوولات وی در خصوص چشم‌انداز روابط اقتصادی تهران و جاکارتا پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی پاسخ داد.

    کمالوندی در پاسخ به سووال خبرنگار این روزنامه مبنی بر تاثیر رای اندونزی بر روابط دوجانبه و بویژه روابط اقتصادی گفت: من کارهای اقتصادی را در دراز مدت به نفع دو ملت می‌دانم و معتقد هستم کارهای قبلی را باید به همان قدرت ادامه دهیم چرا که دو کشور زمینه‌های اقتصادی مکمل فراوانی را برای کار دارند که به نفع دو ملت و دو دولت است.

    در همین پیوند، نمایندگان پارلمان اندونزی در واکنش به اقدام جاکارتا در همراهی با واشنگتن در تصویب قطعنامه ضد ایرانی ، دولتمردان کشورشان را به خیانت متهم کردند.

    به گزارش ایرنا از جاکارتا، "یودی کریسناندی" یکی از اعضای کمیسیون سوم مجلس اندونزی گفت: دولت با رای مثبت خود به قطعنامه ضد ایرانی ، به سیاست خارجی آزاد و فعال کشور خیانت کرده است.

    وی افزود: دولت با این اقدام خود نشان داد که زیر فشار آمریکا است.

    "اگر دولت شجاعت مخالفت با این قطعنامه را نداشت، حداقل می‌توانست به آن رای ممتنع دهد."
    "افندی چویره" یکی از اعضای کمیسیون یک مجلس اندونزی نیز اظهار داشت: این اقدام دولت (رای مثبت به قطعنامه ضد ایرانی) می‌تواند باعث برکناری رییس جمهوری و معاون اول او شود.

    وی افزود: اما پیش از آن ما باید از حق استیضاح خود استفاده کنیم.

    "آگونگ لاکسونو" رییس مجلس اندونزی نیز که شخصا از مراکز هسته‌ای ایران دیدن کرده بود، از همراهی جاکارتا با واشنگتن ابراز تاسف کرد.

    "یودی کریسناندی" رییس کمیسیون یک مجلس و عضو فراکسیون گلکار گفت:
    اندونزی به عنوان عضو غیر دائم شورای امنیت و بزرگترین کشور مسلمان، باید از ایران و فعالیت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز این کشور حمایت می‌کرد.

    وی ادامه داد: بی‌طرفی دولت اندونزی نزد کشورهای مسلمان خدشه‌دار شد و دولت نتوانست بیانگر اعتقادات مردم اندونزی که با اتهامات آمریکا علیه ایران مقابله می‌کردند، باشد.

    "عبدالله طوها" عضو کمیسیون خارجی مجلس اندوزنی نیز در یک مصاحبه مطبوعاتی گفت: اندونزی قدرت مقابله با آمریکا را نداشت و با این رویکرد حضور ما در شورای امنیت هیچ سودی را به همراه نخواهد داشت.

    "افندی چویره" یکی از اعضای کمیسیون نیز با بیان اینکه دولت در داخل و خارج از کشور شکست خورده است گفت: این اقدام دولت مغایر قانون اساسی اندونزی است و ما اجازه نخواهیم داد دولت این روند را ادامه دهد.

    رییس جمهوری اسبق اندونزی نیز از تصمیم ‪ ۱۲۰‬عضو مجلس نمایندگان اندونزی مبنی بر استفاده از حق استیضاح خود علیه تصمیم دولت این کشور در دادن رای مثبت به قطعنامه ضد ایرانی حمایت کرد.

    به گزارش ایرنا از جاکارتا، "عبدالرحمان وحید الیاس گوسدور" گفت: من از تصمیم قانونگذاران اندونزی برای استیضاح موضع رییس جمهوری در خصوص قطعنامه سازمان ملل علیه ایران حمایت می‌کنم چرا که ما تا این زمان همواره از برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران حمایت کرده بودیم.

    وی افزود: قبل از این رییس جمهوری و نیز شورای مشورتی مردم، شورای نمایندگان منطقه‌ای، مجلس نمایندگان و بطور کلی مردم اندونزی از برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران حمایت کرده بودند.

    "بنابر این نمایندگان محق خواهند بود که از حق خود برای استیضاح رییس جمهوری به دلیل تغییر موضع دولت علیه ایران استفاده کنند."
    به گفته گوسدور در صورتی که تخطی رییس جمهوری از قانون اثبات شود، استیضاح ممکن است با عزل و پیگیری قضایی وی همراه شود.

    پیش از این، قائم مقام پارلمان اندونزی در اعتراض به همراهی جاکارتا با واشنگتن در تصویب قطعنامه ضد ایرانی ، خواستار خروج کشورش از سازمان کنفرانس اسلامی شد.

    "زینال معارف" گفت: دولت اندونزی به نوکر آمریکا تبدیل شده است و باید به یکباره از سازمان کنفرانس اسلامی نیز خارج شود.

    همراهی جاکارتا با واشنگتن در تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای امنیت سازمان ملل متحد "حسن ویرایودا" وزیر خارجه اندونزی را در آستانه استیضاح قرار داد.

    خانم تونتی (‪ (Tonti‬یکی از اعضای کمیسیون اول مجلس نمایندگان اندونزی (کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی) و عضو حزب ‪ PAN‬از جمع‌آوری ‪ ۱۰۱‬امضا برای استیضاح وزیر امور خارجه کشورش در مجلس خبر داد.

    وی با ابراز تعجب از حمایت دولت اندونزی از قطعنامه ‪ ۱۷۴۷‬و عدم پا‌بندی به مواضع قبلی خود، اعلام کرد مجلس اندونزی در صدد احضار وزیر امور خارجه است.

    برای احضار وزیر امور خارجه به مجلس نیاز به امضای ‪ ۱۱۴‬نماینده مجلس اندونزی است.

    رای مثبت اندونزی به قطعنامه ضد ایرانی خشم مردم مسلمان، احزاب سیاسی و تشکل‌های دینی این کشور را نیز برانگیخته است.

    مردم مسلمان اندونزی نیز در اعتراض به رای مثبت نماینده دولت این کشور در سازمان ملل متحد به قطعنامه ضد ایرانی، دست به تظاهرات زدند.

    تظاهرکنندگان با تجمع در مقابل کنسولگری آمریکا در سورابایا، بر علیه سیاست‌های ضد اسلامی کاخ سفید شعار دادند.

    آنان همچنین با سر دادن شعارهایی اقدام دولتمردان این کشور در پشت کردن به ایران و همراهی با واشنگتن در تصویب قطعنامه ضد ایرانی را محکوم کردند.



        نظرات دیگران ( )


  • لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • ## درخواست رسانه‌های بیگانه از سران اصلاحات ##
    ## عکس:دیدار کروبی با سفیر سابق انگلیس ##
    ## منوشه امیر: برای مقابله با خطر شیعه باید از سبزها حمایت کرد!
    ## شیمون پرز: مخالفان به نیابت از ما می جنگند ##
    ## درخواست انگلیس از ایران: روابط خود را با ما کاهش ندهید ##
    ## اعتراض شدید تشکل های دانشجویی نسبت به نامه سید حسن خمینی ##
    آبروی همه مسلمانان؛ اشک ما را چرا درآوردی؟:
    آنچه من دیدم و نحوه زندگی آیت ا? خامنه ای
    نماز جمعه سیاسی Top2009 - موسوی با کلی محافظ بعد 20 سال در
    میر حسین موسوی - به کجا چنین شتابان ؟؟ - 2
    میر حسین موسوی - به کجا چنین شتابان ؟؟
    پاسخ آیت الله یزدی در واکنش به نامه هاشمی رفسنجانی ** مهم
    رنجنامه جمعیت ایثارگران خطاب به هاشمی رفسنجانی
    مهم ** نامه هاشمی رفسنجانی به رهبر انقلاب ** مهم
    تصویر و اتهامات برخی عاملان سایت‏های مستهجن- مستند شوک
    [عناوین آرشیوشده]