یک نویسنده مشهور صهیونیستی، ضمن ترسیم آیندهای وخیم برای رژیم صهیونیستی اعلام کرد: اسرائیل به پایان راه رسیده است.
به گزارش الف، "لئون دویتنر" نویسنده صهیونیستی مقیم هلند و مولف کتاب "حق بازگشت" در گفتگو با هفته نامه آلمانی اشپیگل، درباره آینده اسرائیل گفت: اوضاع وخیم اسرائیل در دو دهه آینده، خیال پردازی نیست. بدون شک اسرائیل در 16 سال بعد فقط محدود به چند کیلومتری اطراف تل اویو و محصور بین دشمنان متعدد خواهد بود.
این نویسنده صهیونیستی افزوده است: امروز اسرائیل از دو جهت با تهدید مواجه است. اول نفرت دشمنانی که از سوی ایران برانگیخته می شوند و دوم مساله فرسایش و تحلیل جامعه یهودیان ساکن اسرائیل که هر روز از تعداد آنها کاسته می شود.
وی می افزاید: با وجودی که در حال حاضر سه گروه شامل یهودیان ارتودکس، اعراب اسرائیلی و یهودیان سکولار در این سرزمین ساکنند و در واقع اکثریت شهروندان اسرائیل را تشکیل می دهند اما این اکثریت روز به روز در حال کاهش است.
بر اساس آماری که کنفرانس بین المللی یهود منتشر کرده است، 70درصد شهروندان اسرائیل، در صورت فراهم شدن شرایط، بلافاصله اراضی اشغالی را ترک خواهند کرد. همچنین 68درصد نیز خواهان دستیابی به تابعیت کشور دیگری می باشند. 73درصد نیز اظهار داشته اند که کودکان و نوجوانان آنان آینده ای در اسرائیل نخواهند داشت.
از این رو مقامات رژیم صهیونیستی بشدت از پدیده مهاجرت معکوس ابراز نگرانی کرده اند. اسحاق را بین نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در توصیف این مهاجران گفته بود: «آنها پست ترین انگل های دنیا هستند.»
بر اساس آمار کنفرانس بین المللی یهود، مهاجران یهودی اغلب جوانان 25 تا 42 سال هستند که مدارک دانشگاهی دارند.
لئون دویتنر در بخش دیگری از گفتگویش با اشپیگل در پاسخ به این پرسش که آیا مناقشه خاورمیانه از طریق مذاکره و گفتگو حل شدنی است یا اینکه سرانجام طرفی پیروز می شود که قدرتمندتر باشد، گفت: پاسخ به این سئوال بستگی به این دارد که چه کسی اول از همه تسلیم شود زیرا ادامه مناقشه اسرائیل و فلسطین هزینه ها، انرژی، زمان و ریخته شدن خون بسیاری را می طلبد.
وی با اشاره به کتاب "حق بازگشت" خود که به مسئله مهاجرت یهودیان به سرزمین فلسطین پرداخته است، به زندگی جوامع بزرگی از یهودیان در کشورهای دیگر از جمله در روسیه یا حتی در لس انجلس و نیویورک امریکا اشاره ای کرده و می گوید: فکرش را کنید در صورتی که درگیری جدید دیگری با حماس فلسطین بوقوع پیوندد چه اتفاقی می افتد. به نظر من در آن شرایط اکثریت شهروندان ساکن اسرائیل باید در میان ردیفی از موشکهایی که از سوی حزب الله لبنان و حماس به سمتشان شلیک شده است زندگی را سر کنند.
در گزارش کمیته مهاجرت پارلمان اسرائیل که چندی پس از جنگ 33 روزه اسرائیل علیه حزب الله لبنان منتشر شد، از جنگ رژیم صهیونیستی و حزبالله لبنان به عنوان عاملی دیگر در تشدید گرایش به مهاجرت در میان جمعیت اسرائیل یاد شده است.
دویتنر با اشاره به اینکه برخلاف دین اسلام، یهودیت به مساله شهادت اعتقادی ندارد، گفت: فرجام ما ضعف و ناتوانی علیه جماعتی است که آماده اند هر چیزی از جمله جان خود را قربانی آرمان هایشان کنند.
وی در پاسخ به این سئوال خبرنگار اشپیگل که مدعی شد، شمار حملات انتحاری علیه اسرائیل به طرز قابل توجهی کاهش یافته است، ابراز داشت: نمی توان تنها به خاطر اینکه دیوار و سد محکمی در مسیر استشهادیون قرار داده شده است باور کرد که آنها کوتاه آمده اند. بدون شک این شرایط آرامش قبل از طوفان است.
این نویسنده صهیونیستی در بخش دیگری از اظهاراتش پیرامون پرونده هسته ای جمهوری اسلامی و مردم ایران، ضمن اظهار بدبینی در این مورد گفت: در واقع باید با زبان تهدید با این مردم وارد گفتگو شد. شما نمی توانید به این مردم بگویید گوش کنید اگر دست از راه اندازی نیروگاه اتمی تان بکشید ما به شما کمک می کنیم که چیز دیگری را تولید کنید و اگر شما اینکار را نکنید در آنصورت ما خیلی خیلی از دست شما ناراحت و غمگین می شویم. این طور صحبت کردن با ایرانیها خنده دار و مضحک است