سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرکه با همنشینِ بد دوستی کند، ایمن نمی ماند . [لقمان علیه السلام ـ به فرزندش ـ]
کل بازدیدها:----588075---
بازدید امروز: ----100-----
بازدید دیروز: ----33-----
جستجو:
  • اوقات شرعی
    طرحی نو برای اتحاد ایرانیان سراسر گیتی
     
     
  • درباره من
  • لوگوی وبلاگ
    طرحی نو برای اتحاد ایرانیان سراسر گیتی

  • فهرست موضوعی یادداشت ها
    آیت الله یزدی در واکنش به نامه هاشمی رفسنجانی . رضا فاضلی عودلاجان تهران مدارس نوشیروان پریوش سرهنگ نصیری . شهرام همایون فروش دختران در دبی . علیرضا میبدی دادگاه مصطفی رمضان پور پسر خاله زن میبدی هما احسان . ماهواره ملی امید تماشای مسیر زنده پرتاب مدار کره زمین . مستهجن مضلین مستهجن سکس شوک مستند شوک مرکز بررسی جرائم سازمان . میر حسین موسوی عضو فعال ستاد مرکزی آشوب عضویت شورای مرکزی سازمان . نحوه زندگی آیت‏ا? خامنه‏ای دیده . نخست وزیر ترکیه رجب طیب اردوغان غزه رییس رژیم صهیونیستی . نماز جمعه تصاویر حاشیه رفسنجانی موسوی . همسر مصطفی تاج زاده سازمان مجاهدین انقلاب مجمع زنان اصلاح طلب حس .
  • مطالب بایگانی شده
  • لینک دوستان من
  • لوکوی دوستان من
  • اوقات شرعی
  • اشتراک در وبلاگ
     
    < type="text/java" src="http://www.iransohrab.ir/js/IranSohrab-link.js">





    Powered by WebGozar

    وضعیت من در یاهو
  • آوای آشنا
  • ## درخواست رسانه‌های بیگانه از سران اصلاحات ##
    نویسنده: ایران یکشنبه 88/11/25 ساعت 3:22 صبح

    درخواست رسانه‌های بیگانه از سران اصلاحات

    بی‌اعتنایی مسئولان ایران به تحریم های غرب و عدم تاثیرگذاری این تحریم ها بر روی فعالیت های علمی و اقتصادی ایران، باعث شده است تا کشورهای غربی درصدد استفاده از آشوب های خیابانی به عنوان اهرم فشار علیه ایران باشند تا به این وسیله، فعالیت های فضایی و هسته ای ایران را متوقف کنند.
    به گزارش شبکه ایران، سخنان رئیس جمهور درباره تهیه سوخت 20 درصد برای راکتور تحقیقاتی تهران و همچنین تاکید وی بر ادامه مذاکرات با گروه 5+1، باعث ایجاد یک سردرگمی در میان رسانه های غربی شده است.

    سایت بی بی سی فارسی با انتشار یک مقاله به نقل از یک کارشناس مسائل سیاسی، پافشاری ایران بر گسترش فعالیتش در زمینه غنی سازی اورانیوم و تامین سوخت هسته ای لازم برای راکتور تحقیقات پزشکی در تهران را "منتفی دانستن توافق درباره مبادله سوخت" دانست.
    با این حال، در ادامه این مقاله، در موضعی متناقض آورده شده است که "ایران ظرفیت ساخت لوله های سوخت برای راکتور تحقیقاتی را ندارد".
    سایت بی بی سی فارسی همچنین در این مقاله نوشت: "تحریم ها به هر شکلی که مطرح و اجرا شود، سلاحی برنده است و با توجه به آشفتگی سیاسی در داخل ایران، شاید رهبران این کشور فرصت چندانی برای تغییر مسیر خود نداشته باشند".
    این اظهارات از سوی برخی از فعالان سیاسی به عنوان یک ماموریت تازه برای سران اصلاحات تعبیر شده است.
    به نظر می رسد بعد از حمایت گسترده رسانه ای و مالی کشورهای اروپایی و غربی از جریان سیاسی اصلاح طلب به خصوص بعد از انتخابات ریاست جمهوری و حوادثی که در پی آن رخ داد، اکنون نوبت آن است که غرب، نتیجه این تلاش های چند ماهه خود را دریافت کند.
    با اینکه حضور مردم و مخالفت آنها با گروه موسوم به سبز باعث شد تا غربی ها نتوانند حتی به کف خواسته های خود در ایران برسند، اما دشمنان جمهوری اسلامی ایران کماکان این جریان را به عنوان مهمترین اهرم فشار علیه ایران محسوب می کند.
    فعالان سیاسی معتقدند که بی اعتنای مسئولان جمهوری اسلامی ایران به تحریم های غرب و عدم تاثیرگذاری این تحریم ها بر پیشرفت کشور، باعث شده است تا کشورهای غربی با تحریک برخی سیاسیون و احیای آشوب های خیابانی به عنوان اهرمی برای ایجاد اختلاف و فشار علیه ایران باشند تا به این وسیله، فعالیت های فضایی و هسته ای ایران را متوقف کنند.
    چندی قبل، رابرت گیتس، وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد که "جنبش سبز" امید اصلی این کشور برای مواجهه با ایران است. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی هم چنین موضعی را در حمایت از این جریان اتخاذ کرد و گفت: "مخالفان در ایران، سرمایه بزرگ اسراییل هستند".


        نظرات دیگران ( )

  • ## عکس:دیدار کروبی با سفیر سابق انگلیس ##
    نویسنده: ایران یکشنبه 88/11/25 ساعت 3:22 صبح

    عکس:دیدار کروبی با سفیر سابق انگلیس

    دیدار کروبی با "جفری آدامز"سفیر اسبق انگلیس در تهران و رئیس سابق دفتر "جک استراو" وزیر امورخارجه انگلیس در سالگرد حزب رو به انحلال اعتماد ملی!


        نظرات دیگران ( )

  • ## منوشه امیر: برای مقابله با خطر شیعه باید از سبزها حمایت کرد!
    نویسنده: ایران یکشنبه 88/11/25 ساعت 3:22 صبح

     منوشه امیر: برای مقابله با خطر شیعه باید از سبزها حمایت کرد! 

    مخالفان امیدوارند تحریم های جدید و شدیدی علیه ایران از سوی جامعه جهانی وضع شود. یک مستخدم صدای اسرائیل و سرویس جاسوسی موساد که با عناصر ضدانقلاب در داخل ایران مرتبط است می گوید مخالفان در ایران از اعمال تحریم های جدید علیه جمهوری اسلامی حمایت می کنند و خواستار تشدید این تحریم ها هستند.
    منوشه امیر طی سخنانی در مرکز روابط همگانی تل آویو تاکید کرد: مخالفان امیدوارند تحریم های جدید و شدیدی علیه ایران از سوی جامعه جهانی وضع شود. این در حالی است که به عنوان مثال با وجود موضع آشکار آنجلا مرکل صدراعظم آلمان علیه جمهوری اسلامی، شرکت های آلمانی به تجارت با ایران در حجم بالا ادامه می دهند.

    این مهره صهیونیست با حمایت از آشوبگرانی که در حوادث پس از انتخابات به خیابان آمده و به تحرکات ضدانقلابی پرداختند، گفت: این افراد از ناتوانی قدرت های بزرگ در اعمال تحریم علیه ایران ناراحتند و از اینکه تحریم موثری اعمال شود ناامید شده اند اما در مقابل حکومت اسلامی امیدوار و تقویت شده است. قدرت های بزرگ چون خطر ایران و تشکیل امپراتوری شیعی ]!؟[ را درک نمی کنند، موفق به در پیش گرفتن اقدام موثر علیه ایران و توقف برنامه هسته ای آن نشده اند.
    همکار سازمان جاسوسی و وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در این سخنرانی، به برنامه ریزی عوامل این رژیم برای ایجاد تنش در راهپیمایی باشکوه و ملی 22 بهمن اشاره کرد و گفت: می توان انتظار داشت مخالفان در 11 فوریه (22 بهمن) به خیابان بیایند و به درگیری بپردازند. البته آنچه بیشتر محتمل است، سرکوب شدیدتر آنها از سوی پلیس و بسیج است.
    منوشه امیر (منوچهر ساچمه چی) که پشت پرده برخی سایت های اینترنتی ضدانقلاب نظیر «بالاترین» قرار دارد، همچنین خواستار بمباران پایگاه های سپاه در کنار تاسیسات هسته ای شد و گفت: جامعه جهانی کورکورانه به دنبال یافتن راه حل سیاسی برای برنامه هسته ای ایران است در حالی که چاره کار در دادن اولتیماتوم نظامی و سپس حمله به تاسیسات هسته ای و پایگاه های سپاه است.
    اشاره این همکار وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به مبادلات تجاری وسیع میان آلمان و ایران در حالی است که روزنامه آلمانی هندلز بلات دیروز در گزارشی تصریح کرد: شرکت های آلمانی مخالف تحریم ایران هستند و از اینکه دولت این کشور تحت فشار لابی های آمریکا و اسرائیل می باشند، به شدت خشمگین شده اند. آنتون بورنر رئیس فدراسیون فروش عمده و تجارت خارجه آلمان هشدار می دهد که آلمان می تواند در میان بازندگان سیاست تحریم علیه ایران باشد. اتاق بازرگانی و صنعت آلمان (DIHK) هم اعلام کرده تحریم علیه ایران می تواند به قیمت بیکار شدن 10 هزار آلمانی و تاثیر منفی بر اقتصاد آلمان تمام شود.


        نظرات دیگران ( )

  • ## شیمون پرز: مخالفان به نیابت از ما می جنگند ##
    نویسنده: ایران یکشنبه 88/11/25 ساعت 3:22 صبح

    شیمون پرز: مخالفان به نیابت از ما می جنگند

    رئیس رژیم صهیونیستی رسماً از آشوبگران در ایران حمایت کرد. شیمون پرز ضمن دفاع از تشدید تحریم علیه ایران گفت: نبرد علیه جمهوری اسلامی از بیرون مرزهای آن آغاز نمی شود بلکه از درون مرزهای ایران شروع می شود.
    پرز طی سخنانی در دانشگاه هرتسلیا با تکرار حمایت های سابق از آشوبگران گفت: حمایت از سرکشی های حکومت در برابر اعتراض نباید به اسرائیل محدود شود بلکه باید دیگر کشورها هم این شیوه را در پیش بگیرند زیرا رژیم اسلامی سراسر دنیا را به خطر می اندازد. حکومت ایران تنها خطری برای ما نیست بلکه آرامش و مصالح دیگر کشورها را هم تهدید می کند.

    پرز که سال گذشته دستور ویران کردن نوار غزه و قتل عام مردم تحت محاصره را صادر کرد و دست کم 1400 فلسطینی بی گناه را به شهادت رساند، در دفاع از عناصر ضدانقلاب تروریست و محارب می گوید: جامعه بین الملل باید ایران را به خاطر پایمال سازی حقوق اعتراض کنندگان زیر فشار بگذارد. احمدی نژاد یک دیکتاتور است. مخالفت با رژیم، از برقراری تحریم های اقتصادی گسترده کم اهمیت تر نیست. نبرد علیه رژیم از داخل مرزهای ایران آغاز می شود. ما باید از مخالفانی که با رژیم مبارزه می کنند دلجویی و آنها را دلگرم سازیم. ما باید در تحریم های اقتصادی برای فشار بر جمهوری اسلامی همنوا شویم. همزمان، جو بایدن معاون رئیس جمهور آمریکا از شدت عمل جمهوری اسلامی در برابر عناصر محارب و تروریست ابراز خشم کرد و گفت: رهبران ایران با این کار تخم نابودی خود را می کارند.
    بایدن در گفت وگو با شبکه ام اس ان بی سی گفت بهتر است همزمان با ادامه دراز کردن دست خود به سمت تهران، به طرف اعمال تحریم های جدی علیه ایران به همراه دیگر کشورها حرکت کنیم. ما از این رویکرد بهتر نتیجه می گیریم تا مداخله فیزیکی برای تغییر رژیم.
    وی درباره این سؤال که آیا زمان آن فرا رسیده که آمریکا سیاست تغییر حکومت را در قبال ایران در پیش بگیرد پاسخ صریحی نداد، اما گفت مخالفان در فکر تغییر حکومت این کشور هستند.
    برخی از سیاستمداران آمریکایی اخیراً از کاخ سفید خواستند در سیاست خود تجدیدنظر کند و بطور جدی امکان تغییر حکومت ایران را بررسی کند.


        نظرات دیگران ( )

  • ## درخواست انگلیس از ایران: روابط خود را با ما کاهش ندهید ##
    نویسنده: ایران یکشنبه 88/11/25 ساعت 3:22 صبح

    درخواست انگلیس از ایران: روابط خود را با ما کاهش ندهید

    درخواست انگلیس از ایران: روابط خود را با ما کاهش ندهید 
    سفیر انگلیس در تهران با ارسال نامه ای برای علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از وی خواسته است تا تهران سطح روابط دو کشور را کاهش ندهد.

    به گزارش ایرنا، سایمون گس سفیر انگلیس در تهران مداخله در امور داخلی ایران را رد و اعلام کرد اقدام تهران به کاستن از سطح روابط خود با لندن تاسف انگیز خواهد بود.
    وزارت امور خارجه انگلیس نامه سرگشاده ای از سایمون گس سفیر انگلیس در تهران را به یکی از اعضای پارلمان ایران در واکنش به درخواست اخیر نمایندگان ایران برای قطع روابط با انگلیس منتشر کرد.
    براساس این گزارش مقامات ایرانی پیش از این بارها قدرتهای غربی از جمله انگلیس را به دامن زدن به اعتراضات خیابانی متهم کرده بودند که بعد از انتخابات ریاست جمهوری ایران، آغاز شد.
    خبرگزاری رویترز از لندن گزارش داد: سایمون گس در نامه ای به علاء الدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد هرگونه تصمیم پارلمان ایران برای کاهش سطح روابط با انگلیس تاسف انگیز خواهد بود.
    سفیر انگلیس در تهران مدعی شد: این مسئله که انگلیس یا سفارت این کشور در تهران در امور داخلی ایران مداخله می کنند، به هیچ وجه صحیح نیست.
    گفتنی است سفیر انگلیس در حالی مدعی شده است که این کشور در اغتشاشات پس از انتخابات ریاست جمهوری در تهران نقشی نداشته که حسین رسام به عنوان تحلیلگر ارشد سفارت در دادگاه اعتراف کرد که با اعضای ستادهای انتخاباتی برخی از نامزدهای ریاست جمهوری در ارتباط بوده است.
    همچنین سایمون گس در گفتگویی مکتوب با ایرنا در پاسخ به این سوال که چرا باید دیپلمات های این کشور در اغتشاشات خیابانی حضور داشته باشند، گفته بود: تماس صحبت اعضاء و کارمندان سفارت با سیاستمداران یا دانشگاهیان یا دانشجویان جرم نمی باشد.
    گفتنی است ماه گذشته 35 نماینده مجلس شورای اسلامی با ارائه طرحی خواستار قطع کامل روابط ایران و انگلیس بدلیل دخالت های این کشور در مسائل داخلی جمهوری اسلامی ایران شده بودند. براساس تصمیم مجلس شورای اسلامی قرار شد این طرح برای بررسی بیشتر در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مورد ارزیابی قرار بگیرد.
    همچنین منوچهر متکی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از بازبینی در روابط دو کشور در 12 حوزه مختلف خبر داده بود.


        نظرات دیگران ( )

  • ## اعتراض شدید تشکل های دانشجویی نسبت به نامه سید حسن خمینی ##
    نویسنده: ایران یکشنبه 88/11/25 ساعت 3:22 صبح

    اعتراض شدید تشکل های دانشجویی نسبت به نامه سید حسن خمینی

    اعتراض شدید تشکل های دانشجویی نسبت به نامه سید حسن خمینی
    انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های تهران در واکنش به نامه سید حسن خمینی به رئیس صدا و سیما، خطاب به وی تأکید کردند: مسیری که برخی دوستان و نزدیکان امروز حضرتعالی در پیش گرفته اند به قعر انحراف از انقلاب و امام می انجامد.
    انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های تهران طی نامه‌ای سرگشاده ضمن واکنش به نامه سید حسن خمینی به رئیس صدا و سیما، خطاب به وی تأکید کردند: مسیری که برخی دوستان و نزدیکان امروز حضرتعالی در پیش گرفته اند به قعر انحراف از انقلاب و امام می انجامد.
    به گزارش فارس، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های تهران طی نامه‌ای سرگشاده‌ای خطاب سید حسن خمینی نسبت به نامه وی به رئیس صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در خصوص مستند "شاخص " ، به این اقدام واکنش نشان دادند.
    متن کامل این نامه در ادامه مطالب است:

    بسم رب الشهدا و الصدیقین
    حضور محترم جناب حجة‌الاسلام سیدحسن خمینی
    سلام علیکم؛
    گذر زمان و بی‌رحمی ایام ما را از وجود نازنین و ملکوتی امام راحل که بی‌شک تجسم تمام نمای اسلام ناب در عصر حاضر بودند محروم کرد، لکن خورشید ولایتی که در آسمان ایران می تابد با وجود نائبی فرزانه، چون رهبر عزیز انقلاب هیچگاه افول نکرد.
    اما تلخی ایام به کام آنان که وجود امام (ره) را درک نکردند نشست آنگاه که یادگار امام، مرحوم سیداحمد آقا نیز که با نفس امام نفس کشیده بود و یار لحظات سخت پیر جماران بودند، نیز ندای حق را لبیک گفتند و جامعه را از نعمت وجود بی نظیرشان محروم کردند.
    امروز شما به عنوان نوه امام راحل، یادگاری از آن عزیز سفر کرده هستید که مردم ایران با دیدن تصاویر شما در آغوش امام (ره) از الفت و مودت شما و امام می‌گویند.
    ما دانشجویان نیز بر مبنای این شواهد و قرائن ظاهری بر این باور هستیم که آن الفت زمان طفولیت شما با پیر جماران همچنان باقی است و شما را دلسوز امام (ره) و از بیت شریف امام راحلمان خطاب قرار می دهیم، گرچه صرفا انتصاب نسبی به امام راحل مادامی برای ما دانشجویان حجت و محل اتقان است که شما را در راه امام و انقلاب و رهبری بدانیم و الا نمونه فرزندانی که راه و روش پدران صالح خود را به فراموشی سپردند از زمان حضرت آدم و نوح گرفته تا همین امروز به وفور به چشم می‌آید؛ چه آنکه شخص حضرتعالی هم در میان خانواده خود نمونه‌ای بارز از این نمونه‌ها را سراغ دارید!
    جناب حجةالاسلام والمسلمین سید حسن خمینی
    نامه منتشر شده جنابعالی در خصوص برنامه "شاخص " ما دانشجویان را بر آن داشت تا بار دیگر - علیرغم میل باطنی - مواردی را به جنابعالی یادآوری نماییم، به امید آنکه شما به تاسی از امام راحل که همواره آماده شنیدن نظرات و دیدگاه‌های مردم - به ویژه نخبگان و دانشگاهیان- بودند، نظرات دیدگاه‌های مطرح شده در این سطور را مورد تامل قرار دهید.
    اگر چه 16 آذر امسال که عده‌ای با وقاحت و بی‌شرمی تمام در صحن دانشگاه تهران تصویر نورانی امام عظیم الشانمان را پاره پاره کردند، شما را مخاطب قرار دادیم و گله کردیم که چرا شما در قبال این فتنه و این هتک حرمت که بند بند دل تمام مریدان امام (ره) را از هم گسیخت سکوت کردید اما شوربختانه شما ندای فرزندان امام (ره) را با سکوت معنا دار خود چه بد و ناگوار پاسخ دادید!
    جناب حجة‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی
    دانشجویان بنابر خواست امام و رهبری هیچ گاه سکوت خفت بار را بر خویشتن خویش نمی‌پذیرند و هر لحظه خطایی ببینند ندای اعتراض خود را سر می‌دهند که این ادعا بنابر سابقه ما دانشجویان واضح و روشن است.
    آنچه که ما را برآن داشت تا جنابعالی را در خصوص نامه اخیرتان مخاطب قرار دهیم، نه مهر تایید و دفاع از عملکرد رسانه ملی و گردانندگان آن، بلکه از سر دفاع از امام (ره) و راه امام (ره) است. چه آنکه ما دانشجویان عقد اخوتی با هیچ کس نبسته و نمی‌بندیم و خود پیش قراول انتقاد به ضعف های رسانه ملی و صدا و سیما هستیم، لکن تخریب و حمله به برنامه‌ای که ابعاد فکری و معرفتی و سلوک سیاسی و اجتماعی امام (ره) را برای نسل ما - که توفیق درک محضر نورانی امام را نداشتیم- روشن و تبیین می‌نماید، به هیچ وجه بر نمی‌تابیم.
    جناب حجه الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی
    حضرتعالی در نامه خود با پیش داوری و در زمانی که تنها چند قسمت ابتدایی این برنامه پخش شده است آورده‌اید که "برنامه ای تحت عنوان شاخص در تلویزیون پخش می شود و به گونه‌ای غیر صادقانه و تحریف‌آمیز، شخصیت جامع عارف کامل و مهربان و رهبری مقتدر امام خمینی(س) را مخدوش نموده است. "
    آیا اعلام رابطه معنوی میان مردم و امام و اهتمام امام به رای مردم تحریف سخنان ایشان است که به مخدوش شدن وجهه ایشان منجر می شود؟ آیا تاکید امام بر حفظ استقلال در تمام دوران و عدم ذلت پذیری و تاکید بر خود باوری که نشانه از صلابت ملی است با آرمان امام در تضاد و تناقض است؟ آیا نظر امام در خصوص بنی صدر که ایشان بارها به آن اشاره می کنند و بنی صدر را از خائنین می دانند و آن وطن فروش را در راستای دفع آفت از نظام طرد می کنند چهره پر صلابت و مقتدر امام را مخدوش می کند؟ بی شک هر عقل سلیمی این نمود ها را نمایشی از اقتدار و صلابت و شکوه امام راحل می داند.
    جناب حجة‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی
    در نامه خود دلیل اصلی قضاوت زود هنگام و عجولانه تان را "شنیدن از منابع موثق " عنوان نموده اید.
    سوال ما دانشجویان اینجاست که چگونه مبرهنات را نمی‌بینید و تنها بر شنیده‌ها تکیه می‌کنید و بر اساس این شنیده‌ها قضاوت کرده و حکم را صادر می‌نمایید؟ آیا در موضوعات مهم دیگر - مانند آنچه در 16 آذر امسال در توهین به حضرت امام رخ داد- هم بر اساس شنیده ها از منابع موثق عمل نمودید؟ افراد موثق مورد اشاره شما چه شخص و یا افرادی هستند؟ لطفا نام ایشان را با بازگو نمایید تا مردم و دانشجویان بدانند افراد مورد وثوق نوه گرانقدر امام عزیزشان، چه کسانی هستند؟
    البته از حضرتعالی که همچون ما دانشجویان دلمشغولی اصلی‌تان طلبه‌گی و دانشجویی است، انتظار زیادی نیست که خود به رصد و ارزیابی برنامه ها و محصولات مهم رسانه ملی - به ویژه در خصوص امام راحل- بپردازید و صرفا به شنیده‌ها اکتفا نکنید.
    جناب حجة‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی
    بی شک فاصله شگرف سخن و پیام های روشنگرانه حضرت امام (ره) در خصوص رأفت با مردم و استقلال تام و تمام کشور و استکبار ستیزی و لزوم آزادی فلسطین و اصل مترقی ولایت فقیه و حکومت اسلامی با حرف ها و مواضع امروز برخی مدعیان دروغین راه ایشان، نشان از آن دارد که مسیری که برخی دوستان و نزدیکان امروز حضرتعالی در پیش گرفته‌اند به قعر انحراف از انقلاب و امام می‌انجامد.
    چه شده است که شما در قبال روشنگری‌های امام که مبین حال حاضر این افراد است موضع می گیرید و حال انکه در قبال شعار "نه غزه نه لبنان، جمهوری ایرانی و مرگ بر اصل ولایت فقیه " که مسببش بی‌شک هم سفره‌های امروز شما هستند، سکوت کردید و می‌کنید؟ آیا سکوت شما در آن دوران و نیز سخنوری و نامه نگاریتان در حال، نشان از آن ندارد که شما تحت تاثیر برخی جریانات و افراد خاص نسبت به موضوعات مختلف موضع می‌گیرید.
    جناب حجه الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی
    امروز که پس از چند ماه فتنه‌گری برخی به اصطلاح خواص، مردم پس از حماسه 9 دی نشان دادند که همچنان بر سر عهد خود با انقلاب و امام و رهبری هستند و با آن حضور شگرف خود، یاد حضور میلیونی در 22 خرداد را زنده و با این شور و حال ریشه های نفاق را مجبور به عقب نشینی و انزوا کردند، دیگر چه جای این صحبت‌ها است؟
    در حالی که رهبر انقلاب و بزرگان و خیرخواهان و دوستان انقلاب بحث وحدت را مطرح می‌کنند و در آستانه 22 بهمن همه و همه را به حضور در راهپیمایی آن روز -که خود نشانی از وحدت و انسجام و به منزله سوزاندن ریشه نفاق و خشکاندن تفرقه و شکرانه وحدت تحت لوای ولایت که مرهون امام و خون شهدا است- دعوت می نمایند، سخنان شما که غیر مستند و غیر شفاف و مبهم است چه معنا و مقصودی می‌تواند داشته باشد؟چرا خواسته یا نا خواسته خاکروبه فتنه که به زباله دان ریخته می شود را مجددا در فضای وحدت پخش می‌کنید؟
    صیاد آب گل آلود انقلاب و یاران امام، تنها و تنها استکبار و منافقین است و بی‌شک اولین صید اینان نام و نشان امام خواهد بود.
    از خداوند متعال طول عمر و سربلندی مقام معظم رهبری و همه یاران و همراهان حقیقی امام (ره) را خواستاریم.
    والعاقبه للمتقین
    این نامه از سوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه صنعتی شریف، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت معلم تهران، انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده صدا و سیما، انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده علوم قضایی


        نظرات دیگران ( )

  • آبروی همه مسلمانان؛ اشک ما را چرا درآوردی؟:
    نویسنده: ایران شنبه 88/6/28 ساعت 1:16 صبح

    آقا جانم

    آبروی همه مسلمانان؛ اشک ما را چرا درآوردی؟:

    دیشب این طبع، بی‌قرار شما
    خواست عرض ارادتی بکند
    دست کم از دل شکسته‌تان
    واژه‌هایم عیادتی بکند
    ***

    چشم بد دور، عمرتان بسیار
    کس نبیند ملالتان آقا!
    ما نمردیم خون دل بخوری
    تخت باشد خیالتان آقا!
    ***
    چیست روباه در مصاف شیر؟!
    چه نیازی به امر یا گفته؟!
    تو فقط ابرویی به هم آور
    می‌شود خواب دشمن آشفته
    ***
    هست خاموشی‌ات پر از فریاد
    در تو آرامشی است طوفانی
    «الذی انزل السکینه» تو را
    کرده سرشار از فراوانی
    ***
    واژه‌ها از لبت تراویدند
    پرصلابت، پرعاطفه، پرشور
    آفریدند در دل مردم
    عزت، آمادگی، حماسه، حضور
    ***
    این حماسه همه ز یمن تو بود
    گرچه از آن مردمش خواندی
    رهبرا! تا ابد ولی محبوب
    در دل عاشقان خود ماندی
    ***
    سهم دلدادگان تو سلوی
    قسمتِ دشمنان تو سجیل
    رهبری نیست در جهان جز تو
    که ز امت چنین کند تجلیل
    ***
    نسل سوم چو نسل اول هست
    با شعف با شعور با باور
    جاری است انقلاب چون کوثر
    هان! «فصل لربک وانحر»
    ***
    گرچه در باغ سینه‌ات داری
    لطف‌ها، مهرها، محبت‌ها
    گفتی اما نمی‌روی چو حسین
    تا ابد زیر بار بدعت‌ها!

    ***
    ناگهان در نماز جمعه شهر
    عطر محراب جمکران گل کرد
    بغض تو تا شکست بر لب‌ها
    ذکر یا صاحب الزمان (عج) گل کرد
    ***
    جان ایران! چه شد که جانت را
    جان ناقابلی گمان کردی؟!
    آبروی همه مسلمانان
    اشک ما را چرا درآوردی؟!
    ***
    جسم تو کامل است، ناقص نیست
    می‌دهد عطر یک بغل گل یاس
    دستت اما حکایتی دارد...
    رَحِمَ اللهُ عَمِی العباس!

     

    شعر حجت‌الاسلام جواد محمدزمانی


        نظرات دیگران ( )

  • آنچه من دیدم و نحوه زندگی آیت ا? خامنه ای
    نویسنده: ایران جمعه 88/5/16 ساعت 9:56 عصر

    امشب خونه یکی از اقوام بودم که رو دسکتاپ رایانه ایشون یک فایل بود و من اونو باز کردم.دیدم متن یک خاطره است خواندم و برام خیلی جالب بود با خودم گفتم عجب دنیای درهمی داریم که روزی یک میلیون ایمیل زیر سوال بردن یک نفرو می‏خونی بعد واقعیت زندگیش ممکن یک چیز دیگه باشه؟؟؟ با خودم گفتم خدایا!! تو این بازار شلوغ دروغ و تهمت وسیاهی تو حافظم باش.حافظ دینم دنیام و خانوادم.و تو تنها می‏تونی کاری کنی که دروغ و پلیدی را از حقیقت و راستی تشخیص بدم.دوستان من در این زمان آشفته نه دست رد کردنتون فرض باشه و نه دست تائید.حالا ببینید من چی دیدم اونجا و چی خوندم.اگه فایلش جائی دیگه دیدید و این فایل ناقصه منو به بزرگیتون ببخشید.

    متن اون فایل ذخیره شده از اینترنت:

    نحوه زندگی آیت  ا? خامنه  ای

      یک وقت گزارشی را خدمتشان بردم، راجع به یکی از روحانیونی که آن موقع قاضی شده بود                 . خانه  خانه می  خواست  . گزارشی را خدمت ایشان دادم    . با اینکه خیلی خانه     گران  قیمتی هم نسبت به شرایط آن روز نبود، ایشان فرمودند که چه ضرورتی دارد یک                 طلبه، خانه   ای مث?ً بیست میلیون تومانی بخرد         این قضیه مال مث?ً دوازده          سیزده سال قبل است     . با اینکه بیست میلیون تومان آن موقع ه م خیل ی زی اد نبود و              خانه   هم آن چنانی نبود  . بعد فرمودند ما داریم یک طبقه   جدید از مترفین به  وجود می  آوریم  .  ای خریده ب ود و مقداری کم ک و مس اعدت ه م ب رای آن            
    این را با یک نگرانی اظهار کردند و فرمودند من نگرانم که بر اثر انق?ب و امکانات و موقعیت              هایی که هست و می   شود ب ه ی ک جاه ایی دس ت     ان دازی ک رد،   یک طبقه   جدید از مترفین را ما روحانیون به   وجود بیاوریم  . من نگران این هستم  . بعد فرمودن د خ انواده    م ا گاهی م ی      رون د م نزل بعض ی از آقای ان و م ی          آین د  تعریف می  کنند که مث?ً دورت ادور ات اق، پش تی قالیچ ه          ای ب ود؛ که ایشان فرمودن د من تعج ب م ی                  کن م  ! چ ه ض رورتی دارد ح ا? دور ت ا دور اتاق م ا پش تی              قالیچه  ای باشد؟  ! نمی  شود یک پشتی معمولی باشد؟ حتماً باید قالیچه       ای باشد؟ گران قیمت باشد؟ یک پشتی باشد که به دیوار تکیه ندهن د؛ ب ا ی ک پارچ ه                     معمول ی     هم می  شود این را تأمین کرد و کن ار ات اق گذاشت           . چ ه ض رورتی دارد مخصوص اً م ا روح انیون، زن دگی             ه ا، خان ه   ه ا و وضعیتمان ای ن ج وری باش د؟ بع د               فرمودند در خانه    ما یک فرش دستبافت بیشتر نداریم، این هم جزو جهیزیه             خانمم بوده است که ا?ن هم دیگر نخ            نما شده است   . ولی چون یادگاری اس ت، ای ن      را در خانه نگه داشتیم؛ وا?ّ همه        خانه   ما موکت هست و اص?ً فرش دستبافت نداریم، حتی فرش ماشینی هم در خانه                ما نیست و ک?ً خانه   ما با موکت ف رش  شده است  . 
    بعد این را هم خودشان فرمودند که من برای اینکه بیشتر در داخل خانه حضور داشته و کنار بچه               ها باشم    چون قبل از انق?ب ک ه هم ه        اش مب ارزه و زن دان    و تبعید و اینها بود و ما نبودیم        که بچه  ها خیلی خ? نبود پدر را احساس نکنند، فرمودند من به دفتر گفتم که ی ک مبل دو نف ره                ن ه ی ک س رویس     ب رای م ا تهیه      کنند که وقتی داخل خانه و زندگی شخصی می         روم، روی مب ل باشم ک ه کم ر و پ ایم درد م ی            گ یرد، راح ت باش م، ض مناً بت وانم در آن فرص ت به کاره ا ه م                  برسم، نامه  ها و گزارشها را مطالعه کنم  . در ضمن در خانه حضور داشته باشم تا بچه  ها وجود پدر را احساس کنند  .  بعد فرمودند یک روز آمدم دیدم این مبل را که آورده              اند، خانواده    ما آن را بیرون گذاشته        اند  . به ایشان گفتم که چرا ب یرون گذاش تید؟ خ انواده گفتن د ک ه آقا                   ! ت ا  حا? در خانه    ما مبل نبوده، تا ا?ن زندگی          ما طلبگی بوده، ا?ن هم مبل در خانه نیاورید        . حضرت آقا فرمودند گفتم این را از پول شخصی         ام تهیه کردند، ن ه      از پول دفتر، که حضورم در خانه، بیشتر باشد        . گفتند خیلی خوب، حا? اگر این باعث می    شود ش ما حض ورتان در خانه بیش تر باشد، بچ ه               ه ا بیش تر پ در را      احساس بکنند، ما این مبل دو نفره را تحمل می  کنیم  . 
    بعد من سؤالی از دوستان دفتر کردم، گفتند این یک مبل دست دومی بود، ای ن را تهی ه ک ردیم، دادی م تعم یرش کردن د، پارچ ه                            ای روی آن کش یدند و ب رای آق ا         آوردیم  . این خاطره  ای بود که خود آقا تعریف کردند  . 
    یک خاطره   دیگر، همین ایام ماه مبارک بود       . برای قضیه    استه?ل ما در دفتر مانده بودیم         . شب با یکی از دوستان دفتر به نماز حضرت آقا رفتیم        . بعد از نماز   آقا فرمودند چطور شما این موقع      -  موقع افطار   -  در دفتر هستید؟ گفتیم برای استه?ل مانده        ایم  . فرمودند خیلی خوب، افطار را برویم منزل ما        . ما ه م دلم ان   می  خواست که برای افطار منزل آقا برویم، ولی تعارف هم می               کردیم  . گفتیم نه آقا در دفتر غذا تهیه کرده         اند  . فرمودند نه، بیایید برویم     . ما هم رفتیم   .  این آقای  حاج ناصر که پذیرایی می     کند، مقداری نان و پنیر و سبزی و حلوا آورد          . ما مقداری نان و پنیر، یک مقدار ه م حل وا خوردیم              . ول ی منتظر بودیم ک ه غ ذا را          بیاورند  . با?خره افطار است و با غذایی باید ادامه پیدا کند          . چون ما کنار آقا نشسته بودیم     . ایشان چشمشان توی چشم ما نمی   افتاد، مقداری آزادت ر ب ودیم    . ای ن  آقای حاج ناصر که می     آمد، من یک جوری ع?مت دادم که چیزی ادام ه دارد ی ا ن ه، ک ه اگ ر ادام ه ن دارد، م ا همین را بخوریم و گرسنه نباش یم                                  . اگ ر ادام ه   دارد، خوب خودمان را به اینها سیر نکنیم         . ع?متی دادم  . ایشان گفت نه، ادامه ن دارد        . م ا هم ان ن ان و حل وا و هم ان نان و پن یر را خ وردیم            . ول ی اگ ر دفت ر     می  آمدیم، قطعاً غذایی که در دفتر درست کرده بودند   برای همین پرسنلی که شیفت کاری داشتند   چرب  تر از غذای حضرت آقا بود  . 
    بعد که افطار کردیم و حضرت آقا تشریف بردند داخل، ما به آقای حاج ناصر عرض کردیم که این چه افطاری بود؟ اگر ما دفتر بودیم یک غذای حسابی ب ه                                  ما می  دادند  . ایشان گفت که خانواده     حضرت آقا مشهد مشرف شده   اند و قبل از رفتن یک     قابلمه   بزرگ از این حلواها درست کرده          اند  . به اندازه     ای ن سه      چه ار   شب، افطارمان هر شب حلوا است و با حضرت آقا نان و پنیر و حلوا می             خوریم  . گفتم سحر چه کار می   کنی د؟ ایش ان گف ت ب رای س حر هم آبگوش ت درس ت               می  کنیم و به اندازه یک پیاله   برای حضرت آقا آبگوشت می  دهیم و بقیه  اش را هم خودمان می  خوریم  . 
    این برنامه     غذایی آقا بود   . از این نمونه    ها تقریباً فراوان است که واقعاً زندگی آقا، یک زندگی کام?ً زاهدانه است             . یعنی م ن می     ت وانم به ج رات ع رض بکنم            که زندگی ایشان از نظر کیفیت، هیچ فرقی با قبل از انق?ب نکرده است  . 
    البته تعداد او?د بیشتر شده   اند  ، عروس، داماد و نوه و یک مقدار فضای بیشتری ?زم اس ت           خانه، همان امکاناتی که ایشان در دوره   قبل از انق?ب در مشهد داشتند، ما شاهدیم ا?ن همان وضعیت هست  .   ام ا کیفیت زن دگی هی چ فرقی نک رده اس ت، هم ان زندگی، هم ان                  
     ماجرای هدیه رئیس  جمهور کره شمالی  یک وقتی حضرت آقا س فری ب ه کره       ش مالی داش تند     در دوره  کشورها به مهمان   های  شان، در سفر خارجی هدیه می     دهند  . یک سرویس ظرف به اصط?ح چینی، رئیس جمهور کره         یا یکی از این کشورها         به حضرت آق ا  داده بود  . ایشان هم به خانه آورده بودند        . این را هم باز خانم آقا بیرون گذاشته بودند        . حضرت آق ا فرم وده بودن د ای ن هدی ه اس ت       . ط ? و نق ره ه م نیس ت، ی ک       ظ رف چی نی معمول ی اس ت و آن چن ان گ ران قیم ت ه م نیس ت            . ای ن را بگ ویم ک ه حض رت آق ا ه دایایی ک ه ب ه ایش ان داده م ی        ش ود، ه م در دوره    ریاس ت جمهوری  شان، هم در دوره     رهبری، همه     هدایا را به آستان قدس رضوی می       دهند  . در آنجا یک موزه    ای درست شده، بخش ه دایای حض رت آقا، ت ابلویی ه م              دارد، مشخص است  . حا? این ظرف را آقا در خانه، نگه داشته بودند        . با اینکه عرض می    کنم خیلی ظرف گران قیمت یا ط? و نقره هم نبود          . خ انم حض رت   آقا می  گویند ما این غذاهایی که می    خ وریم، ب ا ای ن ظرفه ا جور درنم ی            آید، هم ان ظرفه ای خودمان خ وب اس ت، اینه ا را رد کنی د، ب رود                   . م ا اینه ا را ?زم   نداریم .  


        نظرات دیگران ( )

  • نماز جمعه سیاسی Top2009 - موسوی با کلی محافظ بعد 20 سال در
    نویسنده: ایران شنبه 88/4/27 ساعت 2:29 عصر

    نماز  جمعه سیاسی     Top2009

    1- هنگام نماز باید کفشها را درآورد. 2- قنوت رکعت دوم نماز جمعه، بعد از رکوع است. الکی به امام جمعه فحش ندهید که نماز خواندن بلد نیست.   3- در تهران هر هفته برای برگزاری نماز جمعه، خیابان انقلاب را از سر وصال تا میدان انقلاب می‌بندند. به‌خاطر "این موضوع" دعوا راه نیاندازید.   4- خیابان انقلاب جلوتر از محراب مصلی است. اگر در خیابان انقلاب نماز خوانده‌اید نمازتان را اعاده کنید.(یعنی دوباره بخوانید)       5- نماز جمعه در آمریکا هم "مختلط" اقامه نمی‌شود. این یک مورد را بی‌خیال شوید. 6- در دانشگاه تهران، قبله قبل از دولت احمدی‌نژاد هم به سمت میدان انقلاب بوده... با طرفداران احمدی‌نژاد سر این موضع جر و بحث نکنید.    7- هنگام نماز نباید با بغل دستی حرف زد.     8- خانمها برای نماز جمعه مانتوی آستین بلند بپوشند.   9- در رکعت دوم نماز جمعه معمولا سوره "منافقون" خوانده می‌شود... به خودتان نگیرید.    نکات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

    لینکهای تصاویر حواشی نماز جمعه تاریخی انتخابات دهم.موسوی بعد20 سال با چندین محافظ به نمازجمعه آمد.عبدالله نوری هم بعد 11 سال آمد.بعضی‏ها هم که خود را امام مردم میدانند بالاخره به نماز جمعه آمدند.

    لینک1                                     لینک 2           

     


        نظرات دیگران ( )

  • میر حسین موسوی - به کجا چنین شتابان ؟؟ - 2
    نویسنده: ایران دوشنبه 88/4/8 ساعت 1:59 صبح

    فعالیت علیه دولت توسط سایت منسوب به فرزندان هاشمی

    مهدوی درباره یکی از سایت های تخریبی اصلاح طلبان افزود: سایت جمهوریت به صورت روشن منسوب به فرزندان آقای هاشمی رفسنجانی بود و معلوم بود که اداره کنندگان این سایت بی پروا و صریح از کجا خط می گیرند و مشغول پرونده سازی گسترده در خصوص عملکرد چهارساله دولت نهم بودند.

    موسوی فقط دولت را تخریب می کرد

    وی با اذعان به این که موسوی هیچ برنامه مدونی برای اداره کشور نداشت و تنها به تخریب دولت می پرداخت گفت: آقای موسوی نیمه اسفند سال گذشته وارد عرصه انتخابات شد و ایام نوروز نیز کشور در تعطیلات پانزده روزه به سر می برد و عملا گردآوری آمار و ارقام و آرشیو تصویری برای وی به صورت سازمان یافته بر عهده حامیان پشت پرده او بود.

    عضو ستاد انتخابات موسوی گفت: مجموعه فعالان تبلیغاتی موسوی به شکل نامتوازن و بی سابقه به تخریب رقیب او که رئیس جمهور مستقر بود، پرداختند و با آن که منتقدان وضع موجود در کنار اثبات ادعای خود مبنی بر نامطلوب بودن وضعیت باید علت نامزدی خود را تبیین کنند، موسوی در این زمینه ضعف داشت. عضو ستاد انتخاباتی موسوی ادامه داد: کسی که وضع موجود را نقد می کند، علاوه بر علت نقد باید بیشتر بگوید چه برنامه هایی دارد و چرا باید مردم او را برگزینند اما آقای موسوی عملا هیچ برنامه و متن مدونی در این زمینه نداشت و آنچه در مناظره آخر در قالب بر نامه در تلویزیون به نمایش درآمد، قطع نظر از نقد محتوا یک نوشتار آشفته بود. وی ادامه داد: آنچه موسوی انجام داد حجم گسترده تخریب دولت بود و کمپین و حرکت انتخاباتی این مجموعه نیز فاقد گزاره ای دال بر اداره کشور و شعار واحد بود و شعارهایی که در این زمینه داده شد، همچون «انسانم آرزوست» و «ادب مرد به زدولت اوست»، کسی را به سوی آنچه باید انتخاب کنند رهنمون نمی کرد.
    «آنچه موسوی در خصوص جمع آوری گشت ارشاد و یا در خصوص تقویت جایگاه دانشگاهها مطرح کرد، بخش کوچکی از اداره نیروی انتظامی و نهاد آموزش عالی بود و در واقع نشان می داد در برابر تخریب هایی که علیه دولت صورت می دهد برنامه ای برای ارائه ندارد.»

    حمایت مالی از موسوی با اهداف خاص

    عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب گفت: منابع مالی رسانه های تبلیغاتی موسوی از طریق ستاد انتخابات این کاندیدا تامین می شد و به عنوان نمونه روزنامه اندیشه نو که روزنامه کم خرجی بود، از محل کمک های مالی کمیته مالی و پشتیبانی ستاد انتخابات موسوی منتشر می شد.

    مهدوی افزود: اندیشه نو با قیمت 50 تومان توزیع می شد که درآمدهای ناشی از فروش آن صرف شبکه توزیع روزنامه می شد و لذا هزینه چاپ، تولید و تحریریه آن از محل منابع مالی ستاد انتخابات موسوی تامین می شد که در مقایسه با ارقام کلان تبلیغاتی اندک بود و آنها می گفتند که حتی می توانیم تیراژ روزنامه را میلیونی بالا ببریم و از این بابت جای نگرانی وجود ندارد. اما بنده به عنوان یک روزنامه نگار می دانستم که روزنامه خریدار ندارد و افزایش تیراژ در چنین شرایطی ریسک است.

    وی ادامه داد: در جریان فعالیت های انتخاباتی کسانی که علاقمند هستند سهمی در قدرت داشته باشند و یا کسانی که فعالیت اقتصادی می کنند و می خواهند از طریق کمک مالی به یک نامزد پس از انتخاب او دایره فعالیت خود را گسترش دهند، برای جا نماندن از قافله به نامزدی که تصور می کنند پیروز انتخابات است، کمک می کنند و در این انتخابات هم برخی افراد در هفته آخر انتخابات به موسوی کمک مالی داشتند.

    حجم عظیم تبلیغات به رغم مخالفت قبلی

    عضو ستاد انتخابات موسوی تصریح کرد: آقای موسوی مدعی بود علاقه ای به حجم گسترده تبلیغات ندارد اما حامیان و هواداران وی از طرق مختلف به تامین مالی او پرداختند و در سایه این کمک های مالی فراوان و اقداماتی چون فروش تابلو نقاشی های موسوی به دو برابر قیمت که البته در برابر هزینه های کلان تبلیغاتی اندک است، شاهد انتشار پوسترهای موسوی در تیراژ گسترده بودم به طوری که سنگفرش یکی از خیابان های اصلی شهر از تصاویر او و اقلام سبز فرش شده بود.

    موسوی اسیر گروه فشار شد

    سیدامیر حسین مهدوی در پاسخ به سوالی درباره نقش بستگان هاشمی و همچنین درباره سیرگذار مواضع میرحسین موسوی از زمستان سال 87 تاکنون گفت: یکسری بحث ها را بنابر مصالح شاید نتوان اکنون گفت و امیدوارم آن افراد به سمتی نروند که در آینده نیازی به گفتن آن بحث ها باشد.

    سردبیر روزنامه اندیشه نو در ادامه با اشاره به اعتراضات میرحسین موسوی به نتایج انتخابات، نقطه شروع اعتراضات را شامگاه 22 خرداد عنوان کرد و افزود: جو عمومی داخل ستاد، عدم پذیرش نتایج انتخابات و عدم اعتنا به روند قانونی شورای نگهبان بود و دیدیم که در سه روز پس از انتخابات نیز هیچ گونه شکایتی به شورای نگهبان داده نشد و فقط 7 مورد عناوین کلی داده شد.

    مهدوی با اشاره به روند مواضع میرحسین موسوی از زمستان سال گذشته تا بعد از انتخابات گفت: آقای موسوی ورود خود را با چند مصاحبه با وب سایت کلمه، یک مجله اقتصادی و ویژه نامه نوروزی یکی از روزنامه های اصلاح طلب آغاز کرد و دیدیم که در آن مصاحبه ها مواضع اش در سیاست خارجی، اقتصاد و عدالت اجتماعی همان مواضع نخست وزیر زمان جنگ بود و همان رویکردها را یادآوری می کرد. اما بعد از اعلام نامزدی، گروه های فشار دور ایشان را گرفته و برایش شرط گذاشتند و فضای دور او را طوری ساخته و قرائتی را برایش شکل دادند که با مواضع گذشته اش فرق داشت و در نهایت نیز به عدم پذیرش نتایج انتخابات منتهی شد.
    وی افزود: کسانی که اطراف آقای موسوی را گرفته بودند بحث هزار سخنرانی را مطرح کرده بودند که این سخنرانی ها را همان افراد آن 3، 4 گروه انجام می دادند و افراطی ترین مواضع و هر چیزی که دلشان می خواست القاء می کردند و همین ها باعث شد که آقای موسوی رای عده زیادی را از دست داد.
    این عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب تصریح کرد: تصور خود موسوی این بود که در اصولگراها هم رای خوبی دارد حتی خودم از آقای خاتمی شنیدم که می گفت ممکن است برخی کسانی که به من رای می دادند به آقای موسوی رای ندهند. اما او بیشتر از این تعداد در بین اصولگراها رای دارد.

    وی ادامه داد: آقای موسوی در دایره گروه های فشاری محصور شد که باعث عدم پذیرش نتایج انتخابات از سوی او شدند و آقای موسوی در فاصله کوتاه با آن موسوی که تا قبل از آن بود متفاوت شد و کار به جایی رسید که گروه هایی که پیش از این از نظام و قانون دم می زدند با تروریست ها، معاندین، خاندان پهلوی و گروه های خارجی هم صدا شدند.

    ماهیت حامیان رسانه ای اغتشاشات اخیر

    مهدوی با اشاره به فعالیت چشمگیر رسانه های خارجی برای دامن زدن به اغتشاش در ایران گفت: کسانی که این روزها در شبکه صدای آمریکا علیه ایران صحبت می کنند تا سه و چهار سال پیش در کنار همین گروه هایی که دور آقای موسوی را گرفته اند، تحت عنوان عضو دفتر تحکیم و یا روزنامه نگار فعالیت می کردند و حتی بی بی سی نیز به روش هوشمندانه تر از چند سال قبل عضوگیری کرد و اعضای خود را آموزش داد تا اینکه پنج شش ماه قبل از انتخابات، دومین شبکه تلویزیونی غیر انگلیسی خود را کلید بزند که تمام بودجه و خطوطش با دولت انگلیس هماهنگ می شود.

    وی با اشاره به افرادی که از مطبوعات ایران جذب رسانه های بیگانه شدند، گفت: ممنوعیت فعالیت رسانه های ضد ایرانی در ایران و وجود افرادی از مطبوعات ایران که جذب آن رسانه ها شده بودند باعث شد که در حقیقت ارتباطات خبری این رسانه ها از دفتر تلفن این دوستان که از ایران با خود برده بودند تغذیه شود و همین ارتباط نیز باعث دو سویه شدن ارتباطات شد و افرادی ایرانی نیز نکاتی را به این شبکه ها القاء می کردند که این همسویی و کار مستمر و نزدیک در روند فعالیت های این شبکه ها بسیار روشن است.

    موسوی اعتقادی به سازوکار قانونی نداشت

    مهدوی افزود: وضعیت به وجود آمده پس از انتخابات در ایران مبدا یک تغییر جهت تاریخی است چرا که ذات اصلاح طلبی به معنای پذیرش چارچوب ها برای کارآمدتر کردن سیستم است اما گروه هایی که با داعیه قانون و اصلاح طلبی شکل گرفته بودند به رفتارهای فراقانونی و تعیین تکلیف در خیابان و به تعبیر رهبری اردو کشی های خیابانی روی آوردند که اینها با ذات اصلاح طلبی در تناقض است و در بیانیه های آنها نیز مشخص بود که اعتقادی به ساز و کارهای قانونی ندارند.

    این عضو ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی تصریح کرد: آقای موسوی نیز پس از انتخابات ساز و کار قانونی انتخابات را نپذیرفت در حالی که تا روزهای پیش از انتخابات ایشان می گفت که «نظارت استصوابی را قبول ندارم و قانون آن را تغییر خواهم داد اما تا این قانون پابرجاست به آن عمل می کنم.» در حالی که دیدیم این گونه نشد.

    موسوی دچار گره ذهنی شده است

    مهدوی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: آقای موسوی دچار یک ابهام وگره ذهنی شده و از قضاوت تاریخ در مورد خود نگران است؛ او از ابتدا مدعی پیروزی در انتخابات بود و سرمایه 20 سال سکوت خود را وارد میدان کرد و حال با این شکست، پذیرش این مسئله باورپذیر نیست و اگر بخواهد شکست را هم بپذیرد، درست کردن قافیه برای مصراعی که سروده است بسیار سخت است و همچنین حال که بیانیه های تحریک آمیز او باعث کشته شدن تعدادی از افراد شده است، در مجموعه او خود را گرفتار می بیند.

    مهدوی تصریح کرد: به نظر من آقای موسوی می تواند از طریق قانونی اعتراض بکند و حتی می تواند به شورای نگهبان پیشنهاد بدهد و باید حساب خود را از روند آشوب و اغتشاش و ریخته شدن خون ها جدا کند و همان طور که از شخصیت او این انتظار می رود، فارغ از هر باوری که دارد آرامش را به جامعه منتقل کند. چرا که تاکنون نتیجه بیانیه های او فقط تداوم ناامنی و به خطر افتادن منافع افراد عادی و بی گناه بوده است.

    علت رویگردانی مردم از موسوی

    عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب و عضو ستاد انتخابات میرحسین موسوی در بخش پایانی نشست خبری خود، علت اصلی رویکرد مردم از موسوی در انتخابات ریاست جمهوری دهم را فاصله گرفتن این کاندیدا از شخصیت و گفتمان اصلی خود عنوان کرد.

    وی افزود: انتظار بسیاری این بود که آقای موسوی به عنوان نخست وزیر دوران امام که تأکید بر استکبارستیزی و حمایت از حقوق مستضعفین داشت، با همان شخصیت و گفتمان وارد عرصه انتخابات می شد که به نظر می رسید آرای موسع تری را نصیب او می کرد.

    مهدوی همچنین بیراهه رفتن در شعارها، اشتباه گرفتن مطالبات و شعارهای مردم و همصدایی با معاندین و دشمنان تابلودار نظام (سازمان یافته یا غیرسازمانی) و همراهی با جریاناتی که اصل استقلال و تصمیم گیری مردم را نادیده می گیرند دلیل رویگردانی مردم از اصلاح طلبان عنوان کرد و گفت که اگر نامزد این جریان پیروز می شد، جای شگفتی داشت.

    بازداشت اعضای سازمان مجاهدین به آرامش فضا کمک کرد

    وی با اشاره به دستگیری 3 نفر از اعضای شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب، گفت که دستگیری این افراد به دلیل قطع روابط شبکه های خوشه ای جوانان با افراد مذکور همچون تاج زاده و قطع روابط میان مدیران رسانه ها و متولیان سایت های دوم خردادی با بهزاد نبوی به آرام شدن فضای کشور بسیار کمک کرد. این روزنامه نگار و فعال سیاسی دوم خردادی در عین حال گفت که پس از دستگیری افراد مذکور، سه بیانیه دیگر از سوی سران سازمان بدون اطلاع سایر اعضا از مسیر تدوین و انتشار آنها منتشر شده که عدم مرزبندی صریح با آشوبگران و بدخواهان و عدم پذیرش ساز و کار قانونی رسیدگی به اعتراضات به نتیجه انتخابات، محوری ترین فصل آن است. مهدوی همچنین از مجمع روحانیون مبارز به دلیل انتشار بیانیه اغتشاش طلبانه اخیرش انتقاد کرد و اظهار داشت: در حالیکه تصور می شد اعضای مجمع روحانیون مبارز به دلیل کسوت انقلابی و تعلق آنها به طبقه روحانیت نقش تعادل بخش را در این روزها ایفا کنند، در بیانیه ای افراطی که بعید به نظر می رسد همه اعضا آن را امضاء کرده باشند، همسو با مشارکتی ها و با ادبیات تندتر از بیانیه های دیگر همصدا با آشوب طلبان در این مسیر گام برداشت.


        نظرات دیگران ( )

       1   2      >

  • لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • ## درخواست رسانه‌های بیگانه از سران اصلاحات ##
    ## عکس:دیدار کروبی با سفیر سابق انگلیس ##
    ## منوشه امیر: برای مقابله با خطر شیعه باید از سبزها حمایت کرد!
    ## شیمون پرز: مخالفان به نیابت از ما می جنگند ##
    ## درخواست انگلیس از ایران: روابط خود را با ما کاهش ندهید ##
    ## اعتراض شدید تشکل های دانشجویی نسبت به نامه سید حسن خمینی ##
    آبروی همه مسلمانان؛ اشک ما را چرا درآوردی؟:
    آنچه من دیدم و نحوه زندگی آیت ا? خامنه ای
    نماز جمعه سیاسی Top2009 - موسوی با کلی محافظ بعد 20 سال در
    میر حسین موسوی - به کجا چنین شتابان ؟؟ - 2
    میر حسین موسوی - به کجا چنین شتابان ؟؟
    پاسخ آیت الله یزدی در واکنش به نامه هاشمی رفسنجانی ** مهم
    رنجنامه جمعیت ایثارگران خطاب به هاشمی رفسنجانی
    مهم ** نامه هاشمی رفسنجانی به رهبر انقلاب ** مهم
    تصویر و اتهامات برخی عاملان سایت‏های مستهجن- مستند شوک
    [عناوین آرشیوشده]